×

54

Ali so spremembe mogoče?

Je služba, ki jo opravljamo v našem vsakdanjiku, res tisto kar nas izpopolnjuje in nas veseli? Jo opravljamo z vsem srcem in se jo veselimo?

Če je odgovor na zgorajšnje vprašanje "ne", potem je čas, da premislimo kako našo življensko pot spremeniti in se podati v smer, ki nam bo v duši prinesla radost in mir. Nikoli ni prepozno, da se spremenimo. Nikoli ni prepozno, da začnemo uresničevati svoje želje. Pomembna bo že majhna sprememba, ki nam bo prinesla nekaj vsakdanjega veselja. Se bojite okolice kako bi odreagirala na vaše spremembe. Ne sme vas biti strah. To delate zase. Tisti ki so vam blizu bodo razumeli in  vas podpirali. Se kdaj vprašate, da bi določeno odgovorno delovno mesto rajši nadomestili s čim preprostim. Vas namesto pisarniškega dela veseli fizično oz. ročno delo. Ste že od malega uživali v nečem, kar ste sčasoma zaradi drugih obveznosti zapustili in je ostalo samo pri neodkritem hobiju za katerega ni več ostalo časa. Premislite kaj radi počnete in si vsaj en dan ali dva v tednu vzemite čas za to, da ustrežete sebi in da počnete nekaj v čemer uživate. Sčasoma boste ugotovili kako mirni in spokojni se lahko počutite ko počnete nekaj kar ste že od nekdaj čutili, da je lahko "to je to"

Premislite. Ni še prepozno. Vedno lahko svojo pot spremenite. Samo upanje, pozitivnost in željo po spremembah je potrebno ohraniti, pa bodo spremembe prišle naproti. Ne pustite se prepričati, da spremembe niso mogoče. So, samo prepustiti in odpreti se je potrebno trenutkom in priložnosti nam bodo prišle nasproti.

 

Ostanite pozitivni in začnite premikati gore v svojem srcu in duši :-)